Interessant:

Fitbit introduceert Windows 10-app

nieuws 17 augustus 2015 om 09:18

Fitbit heeft de Fitbit for Windows 10-app geintroduceerd. Met deze nieuwe app heb je eenvoudiger toegang tot, en realtime inzicht in je belangrijkste persoonlijke fitnessdata.

Met de app helpt Fitbit je om je stappen, activiteiten, trainingen, voeding, gewicht en slaap bij te houden, en wordt de informatie geboden die nodig is om doelstellingen nog beter te bereiken. Fitbit-gebruikers downloaden de Windows 10-app eenvoudig op hun desktop en tablet via de Windows Store. Fitbit for Windows 10 is later dit jaar ook beschikbaar voor de mobiele versie van Windows 10 en voor Xbox One. 

Fitbit for Windows 10-app
Fitbit for Windows 10-app

"Inzichten in gezondheids- en fitnessprestaties helpen Fitbit-gebruikers nauwkeurige beslissingen te nemen gedurende de dag: van de keuze voor een lunch tot het nemen van de trap in plaats van de lift, of het tijdstip waarop ze naar bed gaan", zegt James Park, CEO en directeur van Fitbit. "Net als op andere platformen blijven we features ontwerpen, die mensen via onze mobiele apps in staat stellen om met informatie en motivatie hun doelstellingen te bepalen en te bereiken. Voor de nieuwe Windows 10-app werkten we nauw samen met Microsoft om ervoor te zorgen dat Windows-gebruikers nog eenvoudiger toegang hebben tot, en gebruik kunnen maken van de informatie die er voor hen het meest toedoet, op al hun Windows-apparaten. Zo steunen we hen in hun fitnessactiviteiten."

De nieuwe Fitbit for Windows 10-app bevat onder meer vernieuwde live-tegels (met meer informatie en nieuwe notificatietypes), Cortana-ondersteuning (laat je opdrachten inspreken op Windows 10-tablets, -pc's en -mobiele telefoons), een notificatiecentrum (brengt alle belangrijke notificaties en berichten betrouwbaarder in kaart), betere synchronisatie met Bluetooth op alle Windows 10-apparaten en een universeel design met Continuum-ondersteuning (waarmee je je belangrijkste persoonlijke data realtime kan aanpassen en bekijken op elk Windows 10-apparaat).

De nieuwe Fitbit for Windows 10-app is gratis verkrijgbaar in de Windows Store en compatibel met alle Fitbit-producten inclusief de Fitbit Surge, Fitbit Charge HR en Fitbit Charge.

portablegear.nl