Interessant:

Wiko presenteert SUNSET2 budget-smartphone

nieuws 31 juli 2015 om 13:28

Het Franse Wiko introduceert de SUNSET2, een kleurrijke budget-smartphone van 60 euro, met een 4-inch touchscreen, Android 4.4 KitKat en dual-simfunctionaliteit.

Naast een 4-inch WVGA-display (480 x 800 pixels) is de Wiko SUNSET2 uitgerust met een 1,3GHz dual-core processor met 512MB RAM en 4GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD (tot 64GB). Dankzij de dual-simfunctionaliteit kan je twee simkaarten (2x miniSIM) tegelijkertijd gebruiken en mobiel internet is mogelijk via WiFi en 3G/H+. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en apps voor onder meer YouTube, Gmail, Google Maps en Chrome zijn voorgeinstalleerd. Meer toepassingen vind je in de Google Play Store.

De SUNSET2 biedt aan de voorzijde een 1,3-megapixel camera om mee te videochatten, aan de achterzijde vind je een 2-megapixel camera met LED-flitser en 720p HD-videorecorder. De camera ondersteunt onder meer gezichtsherkenning en een panoramamodus. Locatiebepaling via Google Maps is mogelijk dankzij GPS-support. Het toestel is tevens voorzien van een dictafoon.

Wiko SUNSET2
Wiko SUNSET2

De Wiko SUNSET2 komt in het zwart, wit, rood, groen of blauw en is vanaf 3 augustus in Nederland te koop voor een adviesprijs van 59,99 euro.

portablegear.nl