Interessant:

Release HTC Grip fitness-tracker uitgesteld

nieuws 21 juli 2015 om 10:56

HTC heeft de release van de HTC Grip fitness-tracker, die het in maart samen met sportkledingfabrikant Under Armor aankondigde, voorlopig uitgesteld. HTC gaat de fitness-tracker waarschijnlijk herontworpen.

HTC kondigde afgelopen maart de HTC Grip, haar eerste fitness-tracker, aan. Deze eerste versie van de Grip had een gebogen 1,8-inch PMOLED-display en een IP57-certificaat, wat betekent dat hij tot 30 minuten in 1 meter diep later overleeft. Verder bood dit eerste model een 100 mAh batterij (voor een accuduur van vijf uur) en geintegreerde GPS.

HTC Grip
HTC Grip

De (Amerikaanse) release van de HTC Grip stond gepland voor dit voorjaar, maar omdat HTC toch niet tevreden is met het product, is de release uitgesteld tot later dit jaar. HTC zegt tot het uitstel besloten te hebben, na "uitgebreide testen en feedback van gebruikers" en wil "de Grip beter laten aansluiten bij het hele productfolio van fitness-artikelen dat later dit jaar verschijnt". De verwachting is daardoor dat de uiteindelijke HTC Grip zal afwijken van het originele model dat in maart is gepresenteerd.

Liliputing


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws