Interessant:

HTC One M9+ officieel in Nederland geintroduceerd

nieuws 17 juli 2015 om 11:15

HTC heeft de HTC One M9+ officieel in Nederland geintroduceerd. Het toestel heeft een 5,2-inch 2K (Quad HD) display en is vanaf half augustus breed in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 799 euro.

De HTC One M9+†biedt HTC's dual-tone aluminium design, gecombineerd met nieuwe specificaties, waaronder het 5,2-inch 2K (Quad HD)-scherm van 2.560 x 1.440 pixels.†Binnen de HTC One-familie biedt de HTC One M9+ met 568 pixels per inch de hoogste pixeldichtheid tot nu toe.†Daarnaast heeft het toestel HTC BoomSound met Dolby Audio surround-sound voor een hoogwaardige multimedia-ervaring. Met HTC's nieuwe en verbeterde Duo Camera kan je fraaie foto's maken en het microSD-geheugenkaartslot biedt de mogelijkheid 200GB opslag toe te voegen.

HTC One M9+
HTC One M9+

De HTC One M9+ komt met een vingerafdrukscanner, welke op de voorkant van de telefoon is geplaatst. Voor identificatie is ťťn vingerafdruk op de scanner, in welke richting dan ook, voldoende. De†20-megapixel Duo Camera biedt de mogelijkheid om†Ultra HD-video's maken in 4K-resolutie. De lens van het toestel is gemaakt van saffierglas, die beschermt tegen krassen. De HTC UltraPixel-frontcamera maakt scherpe selfies met een natuurlijke balans in alle lichtomstandigheden. De camera biedt verschillende creatieve effecten, zoals UFocus en Dimension Plus, waardoor je professionele foto-effecten kunt creŽren.

"Met de combinatie van het prachtige design†en technologisch geavanceerde techniek laat de HTC One M9+ zien waar HTC voor staat", zegt Mark Moons, General Manager Western Europe bij †HTC. "Met de mogelijkheden die de camera biedt, de audio-ervaring verpakt in een fraai vormgegeven, luxe buitenkant levert de HTC One M9+ een volwaardige HTC One-ervaring."

De†HTC One M9+†heeft een adviesprijs van 799 euro en is vanaf half augustus breed in Nederland beschikbaar in de kleur Gunmetal Grey. De verkoopresultaten van de huidige†HTC One M9†zijn vooralsnog teleurstellend.

portablegear.nl