Interessant:

HTC One M9+ officieel in Nederland geintroduceerd

nieuws 17 juli 2015 om 11:15

HTC heeft de HTC One M9+ officieel in Nederland geintroduceerd. Het toestel heeft een 5,2-inch 2K (Quad HD) display en is vanaf half augustus breed in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 799 euro.

De HTC One M9+ biedt HTC's dual-tone aluminium design, gecombineerd met nieuwe specificaties, waaronder het 5,2-inch 2K (Quad HD)-scherm van 2.560 x 1.440 pixels. Binnen de HTC One-familie biedt de HTC One M9+ met 568 pixels per inch de hoogste pixeldichtheid tot nu toe. Daarnaast heeft het toestel HTC BoomSound met Dolby Audio surround-sound voor een hoogwaardige multimedia-ervaring. Met HTC's nieuwe en verbeterde Duo Camera kan je fraaie foto's maken en het microSD-geheugenkaartslot biedt de mogelijkheid 200GB opslag toe te voegen.

HTC One M9+
HTC One M9+

De HTC One M9+ komt met een vingerafdrukscanner, welke op de voorkant van de telefoon is geplaatst. Voor identificatie is één vingerafdruk op de scanner, in welke richting dan ook, voldoende. De 20-megapixel Duo Camera biedt de mogelijkheid om Ultra HD-video's maken in 4K-resolutie. De lens van het toestel is gemaakt van saffierglas, die beschermt tegen krassen. De HTC UltraPixel-frontcamera maakt scherpe selfies met een natuurlijke balans in alle lichtomstandigheden. De camera biedt verschillende creatieve effecten, zoals UFocus en Dimension Plus, waardoor je professionele foto-effecten kunt creëren.

"Met de combinatie van het prachtige design en technologisch geavanceerde techniek laat de HTC One M9+ zien waar HTC voor staat", zegt Mark Moons, General Manager Western Europe bij  HTC. "Met de mogelijkheden die de camera biedt, de audio-ervaring verpakt in een fraai vormgegeven, luxe buitenkant levert de HTC One M9+ een volwaardige HTC One-ervaring."

De HTC One M9+ heeft een adviesprijs van 799 euro en is vanaf half augustus breed in Nederland beschikbaar in de kleur Gunmetal Grey. De verkoopresultaten van de huidige HTC One M9 zijn vooralsnog teleurstellend.

portablegear.nl