Interessant:

Mio lanceert Combo 5207 met dash cam

nieuws 18 juni 2015 om 09:48

Mio heeft de Mio Combo 5207 LM gelanceerd, een 5-inch navigatiesysteem met een ingebouwde HD-dash cam en levenslange kaartupdates.

Dankzij Lifetime Map Updates ontvang je tijdens de hele levensduur van de Mio Combo 5207 LM nieuwe kaarten, tot vier keer per jaar. Deze opvolger van de Mio Combo 5107 LM beschikt verder over flitspaalgegevens gedurende de volledige levensduur van het toestel, zodat je altijd weet wanneer je extra voorzichtig moet rijden. De updates van de flitspalen worden mee geïnstalleerd met de kaartupdates. De IQ Routes-technologie (van TomTom) berekent de optimale route, op basis van informatie van andere weggebruikers.

De Parkeerassistentie op de Combo 5207 laat je automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra je binnen een straal van 1 kilometer van je bestemming komt. Dankzij de rijbaanbegeleiding rijd je altijd op de juiste baan om een afslag te nemen. De Spirit-software omvat ook realistische weergaven van knooppunten in 3D die overeenkomen met grote verkeersborden. LearnMe Pro leert tot slot van je rijstijl stemt de routes op jouw voorkeuren af. 

Mio Combo 5207 LM met dash cam
Mio Combo 5207 LM met dash cam

Om over te schakelen op de ingebouwde dash cam hoef je enkel de optie "camera" te selecteren in het hoofdmenu of op het kaartscherm. Wanneer je de auto start, begint de Combo 5207 op te nemen: de HD-camera met 720 pixels legt je reis vast en doet dienst als je persoonlijke ooggetuige op de weg. De videokwaliteit en de groothoeklens zijn ten opzichte van de voorgaande Combo 5107 LM verbeterd. De ingebouwde gps-ontvanger van de Combo 5207 LM legt tot slot automatisch je rijgegevens zoals locatie, snelheid en koers vast op video. De bewaarde informatie kan worden weergegeven op Google Maps bij het afspelen van de video op de Mio Player op PC of Mac.

Dit model is ook beschikbaar in een speciale uitvoering als de Mio Combo 5207 LM TRUCK. Deze TRUCK-uitvoering is speciaal ontworpen voor grote voertuigen zoals vrachtwagen en caravans. De routes, met een vrachtwagen-modus die 30 hoofdwegen bedekt, op dit model worden berekend op basis van de lading, de afmetingen, het gewicht en het type van je voertuig.

De Mio Combo 5207 LM is beschikbaar voor 189,99 euro, voor de TRUCK-editie betaal je 229,99 euro.

portablegear.nl