Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Mio Combo 5207 1 Foto Mio Combo 5207 2

Inleiding

De Mio Combo 5207 LM (Lifetime Maps) biedt een combinatie van een 5-inch gps-systeem met een ingebouwde dash cam. Dankzij Lifetime Map Updates hoef je je nooit meer zorgen te maken over nieuwe kaarten of veranderingen in het wegennet. Je ontvangt tijdens de hele levensduur van het toestel nieuwe kaarten, tot vier keer per jaar. Dit model beschikt verder over flitspaalgegevens gedurende de volledige levensduur van het toestel, zodat je altijd weet wanneer je extra voorzichtig moet rijden. De updates van de flitspalen worden mee geïnstalleerd met de kaartupdates. Om over te schakelen op de ingebouwde dash cam hoef je enkel de optie "camera" te selecteren in het hoofdmenu of op het kaartscherm. Wanneer je de auto start, begint de Combo 5207 op te nemen: de HD-camera met 720 pixels legt je reis vast en doet dienst als je persoonlijke ooggetuige op de weg. De videokwaliteit en de groothoeklens zijn ten opzichte van de voorgaande Mio Combo 5107 LM verbeterd. De IQ Routes-technologie berekent de optimale route, op basis van informatie van andere weggebruikers. LearnMe Pro leert van je rijstijl stemt de routes op jouw voorkeuren af. De nieuwe Parkeerassistentie laat je automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra je binnen een straal van 1 kilometer van je bestemming komt. Dankzij de rijbaanbegeleiding van de Combo 5207 LM rijd je altijd op de juiste baan om een afslag te nemen. De Spirit-software omvat ook realistische weergaven van knooppunten in 3D die overeenkomen met grote verkeersborden. De ingebouwde gps-ontvanger van de Mio Combo 5207 LM legt tot slot automatisch je rijgegevens zoals locatie, snelheid en koers vast op video. De bewaarde informatie kan worden weergegeven op Google Maps bij het afspelen van de video op de Mio Player op PC of Mac. Dit model is ook beschikbaar in een speciale uitvoering als de Mio Combo 5207 LM TRUCK (speciaal ontworpen voor grote voertuigen zoals vrachtwagen en caravans. De routes, met een vrachtwagen-modus die 30 hoofdwegen bedekt, op dit model worden berekend op basis van de lading, de afmetingen, het gewicht en het type van je voertuig).

Apparaat & afmetingen

De Mio Combo 5207 is een navigatiesysteem met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De Mio Combo 5207 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Mio Combo 5207 is voorzien van een 5.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De Mio Combo 5207 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Combo 5207 wordt geleverd met kaarten van Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Mio Combo 5207

Van de Mio Combo 5207 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Mio Combo 5207 beschikbaar.

Specificaties Mio Combo 5207

Algemeen
ProductMio Combo 5207 LM
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB