Interessant:

Samsung Galaxy S6 Active officieel in VS

nieuws 10 juni 2015 om 12:59

Samsung en de Amerikaanse operator AT&T hebben in de VS officieel de Samsung Galaxy S6 Active aangekondigd, een robuuste uitvoering van de Galaxy S6. Het toestel komt vooralsnog niet naar Nederland.

De Samsung Galaxy S6 Active, die eerder uitlekte, is een robuuste en waterdichte uitvoering van de originele Galaxy S6, en verschijnt in eerste instantie exclusief in de VS bij AT&T. Naast de waterbestendigheid (IP68-certificaat) is de belangrijkste vernieuwing ten opzichte van het origineel de grotere batterij (3.500 mAh).

De overige specificaties zijn hetzelfde gebleven. Zo kan je ook op de Galaxy S6 Active nog altijd rekenen op een 64-bit octa-core processor, een 5,1-inch Quad HD-display van het krasbestendige Gorilla Glass 4 en 3GB RAM. Tevens zijn de camera's (16-megapixel aan de achterzijde en 5-megapixel aan de voorzijde) behouden gebleven.

Samsung Galaxy S6 Active
Samsung Galaxy S6 Active

De Galaxy S6 Active is verder voorzien van Activity Zone-software (voor al je outdoor-activiteiten, met onder meer een kompas, zaklap en stopwatch), een Ultra Power Saving Modus (met een batterijduur van 10 procent toch 24 uur kunnen bellen en sms'en) en Fast Charging (in 40 minuten tot 50 procent opladen).

AT&T