Interessant:

SanDisk introduceert Clip Jam

nieuws 18 mei 2015 om 12:50

SanDisk heeft, zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven, de SanDisk Clip Jam geintroduceerd. Dit is een zeer compacte, budget-mp3-speler, die komt in verschillende vrolijke kleuren.

De SanDisk Clip Jam is, net als de SanDisk Clip Sport, voorzien van een handige clip, waarmee je hem aan je kleding of tas kan bevestigen. Het toestel heeft een 1-inch OLED-display en grote navigatietoetsen, en is beschikbaar in het roze, oranje, blauw, groen of zwart. Het 8GB geheugen biedt genoeg ruimte voor ongeveer 2.000 liedjes en is uitbreidbaar via microSD. 

Via drag & drop en de microUSB 2.0-aansluiting is het mogelijk om snel bestanden vanaf je computer op de Clip Jam te plaatsen. Als je even genoeg hebt van je eigen muziek, is het mogelijk om naar FM-radio te luisteren. Alle bekende muziekformaten (waaronder MP3, WMA, AAC en WAV) worden ondersteund. Tot slot belooft SanDisk een batterijduur tot 18 uur. 

SanDisk Clip Jam
SanDisk Clip Jam

De SanDisk Clip Jam gaat tussen de 40 en 50 euro kosten. Het is nog niet bekend wanneer de compacte mediaspeler in Nederland verschijnt.

SanDisk