Interessant:

LG Lancet (Windows Phone) gelanceerd in de VS

nieuws 15 mei 2015 om 09:44

Verizon Wireless en LG hebben in de Verenigde Staten de LG Lancet op de markt gebracht, een smartphone met een 4,5-inch display en het Windows 8.1-besturingssysteem.

Dankzij Windows 8.1 kan je op de LG Lancet gebruik maken van Cortana, een persoonlijke digitale assistent die met je stem te bedienen is. Zij kan je onder meer helpen artikelen te vinden op basis van je interesse, je begeleiden bij de GPS-instellingen en je ondersteunen bij het vinden van lokale events of restaurants in een nieuwe stad. Het toestel is verder voorzien van een 8-megapixel camera aan de achterzijde, een quad-core processor en een 2.100 mAh batterij. Het geheugen bedraagt 8GB en is uitbreidbaar tot 128GB via microSD.

LG Lancet (Windows Phone)
LG Lancet (Windows Phone)

Verder ondersteunt de Lancet bijzondere LG-functionaliteiten als Knock On (het scherm aan- en uitschakelen door er met je vinger op te dubbel tikken) en Quick Memo (voor snelle notities en screenshots). Het toestel biedt daarnaast support voor zogenaamde Advanced Calling 1.0, en het is daarmee de eerste Verizon-smartphone met HD Voice Calling.

De LG Lancet verschijnt exclusief in de Verenigde Staten bij Verizon Wireless en kost los 120 dollar. De laatste LG-smartphone met Windows die in Nederland is verschenen, is de LG Optimus 7.5 uit 2011.

Verizon Wireless


Gerelateerde producten