Interessant:

ABN AMRO vernieuwt haar Mobiel Bankieren app

nieuws 14 mei 2015 om 10:57

ABN AMRO heeft haar Mobiel Bankieren App voor iOS en Android vernieuwd. De app heeft een nieuw ontwerp en hetzelfde menu als in Internet Bankieren. Daarnaast zijn er handige functies toegevoegd.

De nieuwe navigatiestructuur van de app is gelijk aan de navigatie die klanten gewend zijn van Internet Bankieren. Zo vinden klanten in de app de bestaande én toekomstige functies makkelijker. Daarnaast is de navigatie vanuit de app naar de mobiele website vereenvoudigd.

De app heeft ook nieuwe functionaliteiten: zo kan de klant met de takenlijst betaalopdrachten later ondertekenen en versturen met een e.dentifier (paslezer). Dat is handig als de klant onderweg is en geen e.dentifier bij de hand heeft. Ook is het mogelijk om met de app periodieke overboekingen op te voeren en aan te passen. Verder is de status van betalingsopdrachten per rekening nu zichtbaar.

"We zien dat onze klanten steeds meer bankzaken via de Mobiel bankieren app willen regelen: afgelopen maand is de app 51 miljoen keer gebruikt. Daarom breiden we onze app uit met steeds meer mogelijkheden die klanten ook van Internet Bankieren kennen èn voegen we unieke mobiele features toe", aldus Jessica Niewierra, directeur Digital Development & Interaction bij ABN AMRO.

abnamro.nl/vernieuwde-app