Interessant:

Archos Fusion Storage beschikbaar

nieuws 7 mei 2015 om 11:15

Archos Fusion Storage, een software-innovatie van Archos, is vanaf deze week beschikbaar op de Archos 101 Oxygen, de Archos 50 Diamond, de Archos 52 Platinum en de Archos 50b Helium .

Archos Fusion fuseert het interne geheugen van het toestel zelf met dat van de microSD-kaart. De functie combineert automatisch de geheugentoewijzing tussen het interne geheugen en microSD-kaart, terwijl het een verhoogde capaciteit geeft. Hierdoor krijg je een extra opslag optie op je Android-tablets en -smartphones. 

Het belangrijkste voordeel van Archos Fusion is dat er aanzienlijke ruimte wordt verkregen voor meer toepassingen en opslag. Na activering van de gefuseerde opslag, worden de gegevens automatisch ondergebracht in het interne geheugen van de tablet of smartphone en vervolgens worden ze gesorteerd. De applicatie-bestanden worden voornamelijk verzonden naar het interne geheugen van de tablet of smartphone, terwijl de data, foto's en video's worden doorverwezen naar de geheugenkaart. De capaciteit wordt daardoor verhoogd en geoptimaliseerd. Je kan echter  op elk gewenst moment ervoor kiezen om terug te keren naar de oorspronkelijke gescheiden instellingen. 

Archos 52 Platinum met Archos Fusion Storage
Archos 52 Platinum met Archos Fusion Storage

De functie Archos Fusion-opslag is gratis en voor activering beschikbaar vanaf 5 mei 2015 voor de bezitters van de Archos 50 Diamond, Archos 52 Platinum, Archos 50b Helium, en de Archos 101 Oxygen tablet. Nieuwe producten in de Xenon-lijn (Archos 62 Xenon en Archos 59 Xenon) integreren deze innovatie in de lancering. Archos presenteerde begin dit jaar eerder de Archos Magnus-tablets met Fusion-opslag.

portablegear.nl