Interessant:

TomTom presenteert Bandit Actiecamera

nieuws 1 mei 2015 om 15:03

TomTom heeft †de TomTom Bandit Actiecamera gepresenteerd. Met deze actie-cam kan je snel en gemakkelijk video's monteren en delen, direct na de opname.

De TomTom Bandit is de eerste actiecamera met een ingebouwde mediaserver, waardoor beeldmateriaal niet hoeft te worden gedownload om het te kunnen monteren. De camera werkt met een mobiele app, die het creŽren en delen van video's een kwestie van minuten maakt met de 'shake to edit'-functie.†De TomTom Bandit Actiecamera is verder uitgerust met interne bewegings- en GPS-sensoren, die automatisch de spannendste momenten vinden en vastleggen op basis van snelheid, hoogte, G-kracht, versnelling en hartslag. Hoogtepunten kunnen ook handmatig worden toegevoegd, met een druk op de knop van de camera of de afstandsbedienining.

TomTom Bandit Actiecamera
TomTom Bandit Actiecamera

De TomTom Bandit werkt met een smartphone-app, die beschikt over een supersnelle viewfinder. Videomateriaal kan direct worden teruggekeken op de app dankzij de ingebouwde mediaserver. In de videomontagemodus hoef je alleen maar simpelweg de smartphone te schudden om direct een spannende actiefilm te creŽren. Gebruikers kunnen dan gemakkelijk aanpassingen maken, muziek toevoegen en overlays van gegevens zoals snelheid toevoegen, voordat ze de video met hun vrienden delen.

De TomTom Bandit Actiecamera beschikt over een groothoeklens, een 16 MP CCD sensor en krachtige processor. De camera is volledig waterdicht en heeft een stalen bevestigingssysteem met een quick release-mechanisme en een laag profiel, zodat hij goed op een helm is te dragen. De Batt-Stick combineert een lange levensduurbatterij, microSD-kaart en SuperSpeed USB 3.0. De camera kan direct via USB in een computer worden geplugd om op te laden en videomateriaal te downloaden, zonder dat daar extra kabels of adapters voor nodig zijn.

De TomTom Bandit Actiecamera is vanaf mei voor Ä 429,-.

portablegear.nl