Interessant:

Huawei P8 Lite officieel aangekondigd

nieuws 22 april 2015 om 13:27

Huawei heeft de Huawei P8 Lite, die al tijdens de recente presentatie van de Huawei P8 en P8max uitlekte, officieel gepresenteerd in Duitsland. Het toestel komt in mei op de markt voor een prijs van 249 euro.

De Huawei P8 Lite is een goedkopere en compactere uitvoering (met een 5-inch HD-display) van de Huawei P8 (5,2-inch) en de Huawei P8max (6,8-inch). Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop en maakt gebruik van de Huawei Emotion UI 3.1-interface. De P8 Lite heeft dezelfde camerafunctionaliteiten als de originele P8. Aan de achterzijde vind je zodoende een krachtige 13-megapixel camera met dubbele LED-flitser, 1080p video-recorder en optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde krijg je de beschikking over een 5-megapixel frontcamera/webcam.

Huawei P8 Lite
Huawei P8 Lite

De octa-core processor met 2GB RAM zorgt voor vlotte prestaties en het geheugen is uitbreidbaar via microSD (tot 128GB). Het microSD-kaartslot is als tweede simkaartslot (nanoSIM of microSIM) te gebruiken, zodat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken. Apps voor onder meer Facebook en Twitter zijn voorgeinstalleerd, meer apps vind je in de Google Play Store. Tot slot ondersteunt de Huawei P8 Lite 4G/LTE Cat. 4 (voor downloadsnelheden tot 150 Mbps), 2,4GHz WiFi, GPS, NFC, Bluetooth 4.0 en FM-radio.

De Huawei P8 Lite komt in mei op de markt voor een prijs van 249 euro.

Huawei Duitsland


Gerelateerde producten