Interessant:

HTC One M9 eind maart beschikbaar

nieuws 18 maart 2015 om 12:36

De HTC One M9, HTC's nieuwe vlaggenschipmodel-smartphone voor 2015, is vanaf 31 maart breed beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 749 euro.

De HTC One M9 is vanaf vandaag te previewen bij alle verkooppunten van Belcompany en 12 verkooppunten van Vodafone. Consumenten die een pre-order hebben geplaatst van de HTC One M9 ontvangen deze op 27 maart en kunnen deze dus als eerste in gebruik nemen. Vanaf 28 maart is het mogelijk het vlaggenschip van HTC aan te schaffen bij Vodafone en Belcompany en op 31 maart is het toestel breed verkrijgbaar via retailers en e-tailers.

De HTC One M9 werd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona begin maart gepresenteerd. Het toestel verschilt op het eerste oog niet heel veel van de HTC One M8, met hetzelfde stijlvolle design en hetzelfde scherm. De vernieuwingen zitten dan ook vooral intern: de nieuwe octa-core processor, de vernieuwde software en de nieuwe krachtigere camera (met 4K Ultra HD-videorecorder) zorgen voor betere en snellere prestaties.

De consumentenadviesprijs van de HTC One M9 bedraagt 749 euro. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Gold on Silver en Gunmetal Grey. 

Verder lezen...

HTC One M9 vs. HTC One M8: verschil 

HTC One M9
HTC One M9

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws