Interessant:

HTC introduceert HTC One M9

nieuws 1 maart 2015 om 17:23

Zoals verwacht heeft HTC op de vooravond van het MWC 2015 in Barcelona de nieuwste HTC One ge´ntroduceerd, de HTC One M9 is een 5-inch Android telefoon met 20 megapixel camera.

De HTC One M9 is een Android 5.0 smartphone met een Full HD 5-inch scherm. De One M9 draait op een octacore Snapdragon 810 processor met 4 x 2 GHz en 4 x 1,5 GHz. Het intern geheugen bedraagt 32 GB en het werkgeheugen bedraagt 3 GB. De hoofdcamera heeft een 20 megapixel resolutie en kan 4K videos opnemen. De frontcamera kan 1080p videos opnemen. Het toestel is volledig van aluminium.

HTC One M9
HTC One M9

"HTC heeft de reputatie de hoge verwachtingen vanuit de mobiele industrie telkens weer waar te maken", aldus Mark Moons, General Manager Western Europe bij HTC. "De HTC One M9 doet dit wederom met zijn design, gecombineerd met slimme functies die helpen om je wereld tot leven te brengen. Het toestel is zoveel meer dan alleen een telefoon, de HTC One M9 is een verlengstuk van wie je bent."

De Dot View cover, die zorgt voor een retro-look op je HTC One is ook voor de One M9 verkrijgbaar. Verder is er ook een waterbestendige cover als accessoire beschikbaar. Al dat moois is, zoals een vlaggenschip betaamt, niet heel goedkoop. De adviesprijs van de HTC One M9 is 749 euro exclusief abonnement. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Gold on Silver en Gunmetal Grey. Het toestel is beschikbaar vanaf 31 maart 2015.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws