Interessant:

Lenovo komt met Vibe Shot-smartphone

nieuws 19 februari 2015 om 09:49

Volgens de laatste geruchten presenteert Lenovo volgende maand op het Mobile World Congress 2015 de Lenovo Vibe Shot, een 16-megapixel camera-smartphone.

De Lenovo Vibe Shot, waarvan al persafbeeldingen zijn uitgelekt, beschikt naar verluidt over een aluminium behuizing (uitgevoerd in het zwart, wit of rood), een 5-inch Full HD-display en een 16-megapixel camera. De camera is waarschijnlijk voorzien van een back-illuminated sensor voor goede beelden bij weinig licht. Verder kan je mogelijk rekenen op geavanceerde camerafuncties als een triple-tone flitser, infrarood-autofocus en optische beeldstabilisatie.

Volgens de geruchten is de Vibe Shot verder uitgerust met een octa-core Qualcomm Snapdragon 615-processor met 3GB RAM, 32GB geheugen dat uitbreidbaar is via microSD en ondersteuning van 4G/LTE en Bluetooth 4.0. De telefoon draait op Android 5.0 Lollipop.

De verwachting is dat Lenovo de Vibe Shot volgende maand op het Mobile World Congress 2015 in Barcelona officieel presenteert, al heeft het Chinese bedrijf dat nog niet bevestigd.

Lenovo Vibe Shot-smartphone (via MXPhone.com)
Lenovo Vibe Shot-smartphone (via MXPhone.com)

Liliputing