Interessant:

Samsung Galaxy Tab A, E en J op komst

nieuws 9 februari 2015 om 10:17

Samsung werkt mogelijk aan nieuwe tabletmodellen onder de namen Galaxy Tab A, Galaxy Tab E en Galaxy Tab J. Het Koreaanse bedrijf zou op deze manier haar tablets op dezelfde manier willen indelen als haar smartphones.

Dat meldt de website GalaxyClub.nl, waarbij het zich baseert op een verzoek tot registratie van de namen bij het Korean Intellectual Property Office, dat Samsung onlangs indiende. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe benamingen (Galaxy Tab A, Galaxy Tab E en Galaxy Tab J) nieuwe tabletseries op zichzelf zullen zijn, of dat het nieuwe seriecodenamen betreft voor bestaande tabletseries als de Galaxy Tab, Galaxy Tab S en Galaxy Note/Note Pro.

Ook is nog niet bekend wanneer de nieuwe tablets officieel zullen worden aangekondigd. Volgende maand zal Samsung op het Mobile World Congress 2015 in Barcelona wel zo goed als zeker de nieuwe Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S Edge presenteren. 

Naschrift: de Samsung Galaxy Tab A 9.7 is 18 maart 2015 officieel in Nederland geintroduceerd. De Samsung Galaxy Tab E 9.6 werd in juni 2015 in Taiwan aangekondigd, in augustus 2015 volgde de release in Nederland.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Galaxy Club