Interessant:

Sony SmartWatch 3 is nu ook verkrijgbaar in roestvrij staal

nieuws 12 januari 2015 om 15:19

Sony Mobile presenteert een nieuwe, roestvrij stalen editie van de Sony SmartWatch 3. Deze smartwatch is waterbestendig en heeft een 1,6-inch TFT LCD Transflective beeldscherm, dat ook in fel zonlicht goed is af tlezen.

Verder komt Sony Mobile met een nieuwe SmartWatch 3-houder, waarmee gebruikers en partners de SmartWatch 3 kunnen personaliseren met elke gewenste horlogeband met een breedte van 24mm; deze is verkrijgbaar vanaf begin 2015.

Ook zonder je Android-smartphone is de SmartWatch 3 (waarvan het origineel in september 2014 op de IFA is aangekondigd) een leuk en handig accessoire met een onafhankelijke functionaliteit: hij kan zelf muziek afspelen, bevat een intelligente sensortechnologie en een ingebouwde GPS-sensor.

Vanaf januari krijgt elke SmartWatch 3-gebruiker verder standaard exclusief toegang tot de premium Golfshot- en iFit-apps. Tot slot zijn de Lifelog (Android-fitnessapp) mogelijkheden uitgebreid. De roestvrij stalen editie van de Sony SmartWatch 3 is vanaf februari 2015 wereldwijd verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

Sony SmartWatch 3 Stainless Steel
Sony SmartWatch 3 Stainless Steel

portablegear.nl