Interessant:

BellaBeat Shell: hartslag ongeboren baby op smartphone

nieuws 13 januari 2015 om 09:04

De BellaBeat Shell is een nieuwe gadget, waarmee je via je iPhone of Android-smartphone kan luisteren naar de hartslag van je ongeboren baby.

De BellaBeat Shell is een gadget ter grootte van een tennisbal, die grotendeels is vervaardigd van hout. De bal is voorzien van sensoren, die geluiden binnen de baarmoeder kan detecteren en versterken, als je hem tegen je buik houdt. Via Bluetooth kan de BellaBeat Shell deze geluiden naar je iPhone of Android-smartphone sturen, zodat je de hartslag en beweging van het ongeboren kind kan horen, opnemen of delen. Ook de omgekeerde weg is mogelijk: via de BellaBeat Shell kan je ook je ongeboren baby laten luisteren naar muziek of geluiden van jouw keuze, die op je smartphone staan.

Als de baby eenmaal is geboren, kan de BellaBeat Shell gebruikt worden als reguliere babymonitor voor in de babycamera. Ook kan het apparaat 'witte ruis' afspelen, wat de slaap kan bevorderen, en de temperatuur en luchtvochtigheid meten. De BellaBeat Shell komt later dit jaar op de markt, de prijs is nog onbekend.

Enkele jaren geleden verscheen de Blaby, een speciale mp3-speler waarmee ongeboren foetussen kunnen meegenieten met de laatste tophits uit de muzieklijsten.

BellaBeat Shell: hartslag ongeboren baby op smartphone
BellaBeat Shell: hartslag ongeboren baby op smartphone

Pocket-lint.com