Interessant:

Sony met SmartBand Talk en SmartWatch 3

nieuws 3 september 2014 om 21:08

Sony heeft op de IFA in Berlijn een tweetal nieuwe wearables aangekondigd, de SmartBand Talk (armband) en de SmartWatch 3 (horloge).

“Het leven is één grote reis, en reizen bestaan uit verhalen en ervaringen die jou definiëren – dit is het onderliggende principe van Lifelog, de Android app die het hart vormt van onze SmartWear Experience. Wij gaan verder dan alleen het volgen van je fitheid en het tellen van calorieën, wij helpen je jouw emotionele momenten vast te leggen en te behouden die ertoe doen,” aldus Kunimasa Suzuki, president en CEO van Sony Mobile Communications.

Hij vervolgt ”Met de introductie van de SmartBand Talk en de SmartWatch 3 toont Sony niet alleen het leiderschap op dit gebied, maar bevestigen we ook dat wij ons tot de innoveerders scharen die durven anders te zijn en brengen we de wereld meer keuze, producten en diensten dan alle anderen ooit kunnen of zullen doen.”

SmartBand Talk
SmartBand Talk

De SmartBand Talk is een uitgebreide versie van de reeds verkrijgbare SmartBand. Meest opvallende feature is het 1,4-inch e-paper display. Dit energiezuinige display is altijd aan en toont je naast de tijd ook allerhande notificaties. Een ingebouwde microfoon en luidspreker bieden je de mogelijkheid om handsfree te bellen met de SmartBand Talk. De ingebouwde sensoren houden je dagelijkse activiteiten bij en deze kan je op je telefoon bekijken in de gratis te downloaden Lifelog-software.

De SmartWatch 3 is specifiek ontworpen voor Android Wear. Android Wear organiseert informatie en geeft deze voordat je daar om vraagt. Je horloge wordt op die manier een informatiepunt met - in theorie - op het moment toegespitste informatie. Met een display van 1,6 inch, een roestvrijstalen achterplaat en 4 GB intern geheugen is de SmartWatch 3 een van de krachtigste horloges op de markt.

Sony SmartWatch 3
Sony SmartWatch 3

De SmartBand Talk is verkrijgbaar in zwart en wit, later dit jaar zullen er nog andere kleuren worden gelanceerd. De adviesverkoopprijs bedraagt € 160,-. De SmartWatch 3 komt in de kleuren Classic (zwart) en Sport (limoen). Na de lancering zullen roze en witte polsbanden verkrijgbaar zijn. De adviesverkoopprijs bedraagt € 230,-.

portablegear.nl