Interessant:

Alcatel OneTouch onthult POP 10 en POP 2

nieuws 9 januari 2015 om 12:37

Alcatel OneTouch heeft op de CES 2015 in Las Vegas een nieuwe serie 4G/LTE-producten voor entry-level smartphone en -tablet markt aangekondigd. De devices varieren van een 4-inch smartphone (de POP 2) tot een 10-inch tablet (de POP 10).

De Alcatel OneTouch POP 10-tablet transformeer je met een "One Click"-beweging in een laptop dankzij een slim ontwerp. Het apparaat is 7,9 millimeter dik en 400 gram zwaar en je klikt de tablet simpel vast op het ergonomisch toetsenbord. De POP 10 ondersteunt 4G/LTE, is voice-call-enabled en biedt een lijn van aanvullende apparaten waaronder een ergonomisch toetsenbord, een docking station voor het opladen, een Smartlink-applicatie om een smartphone met de tablet te verbinden en Alcatel OneTouch Connect, een Bluetooth-telefoon die gebruikers in staat stelt om gesprekken te beantwoorden, e-mail lezen en nog veel meer.

"In de hyperconnected wereld van vandaag, is een snelle verbinding en directe communicatie binnen ieders handbereik een must," aldus Dan Dery, Chief Marketing Officer van Alcatel OneTouch. "Onze POP-serie zorgt middels de 4G/LTE een mobiele ervaring die toegankelijk is voor de massamarkt."

Alcatel OneTouch POP 10
Alcatel OneTouch POP 10

De POP 2-serie bevat de POP 2 (5-inch), POP 2 (4,5-inch) en POP 2 (4-inch). De POP 2 (4,5-inch) is reeds eind 2014 in Nederland geïntroduceerd. De POP 2-serie bevat verder de Qualcomm Snapdragon 410-processor met geïntegreerde 4G/LTE. Het 4,5-inch model komt met Android 4.4, de 4-inch en 5-inch uitvoering met Android 5.0 Lollipop. De POP 2 smartphones ondersteunen dual-sim en zijn leverbaar in diverse kleuren.

"De Snapdragon 410 processor zorgt voor optimale prestaties, 64-bit mogelijkheden en supersnel 4G LTE zodat de gebruikers altijd en overal online kunnen zijn," zegt Raj Talluri, Senior Vice President van Product Management, Qualcomm Technologies, Inc. "Wij zijn er trots op om samen te werken met Alcatel OneTouch en integreren onze superieure camera, graphics en connectivity technologieën om zoveel mogelijk gebruikers optimaal te laten profiteren van alle mogelijkheden."

Alcatel OneTouch POP 2 (4,5-inch)
Alcatel OneTouch POP 2 (4,5-inch)

portablegear.nl