Interessant:

OnePlus One-smartphone in vrije verkoop

nieuws 12 december 2014 om 10:28

De Chinese fabrikant OnePlus heeft haar OnePlus One-smartphone in Nederland in de vrije verkoop gebracht. De 5,5-inch Android 4.4-smartphone is beschikbaar voor 269 euro (16GB) en 299 euro (64GB).

De OnePlus One bevat een 5,5-inch 1080p Full HD-scherm met LTPS technologie voor een hogere pixeldichtheid en een scherper beeld. Gorilla Glass 3 beschermt het scherm tegen krassen, en met een kijkhoek van 178 graden kan je vanuit bijna iedere hoek het scherm goed zien. Met een dikte van slechts 8,9 millimeter en een aflopende rand van slechts 4,6 millimeter, is de OnePlus-smartphone/phablet ergonomisch en makkelijk vast te houden. Je hebt de keuze uit een Silk White (16GB) of Sandstone Black (64GB) uitvoering.

De OnePlus One bevat verder een 2,5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801-processor, een 13-megapixel camera (met dubbele LED-flitser en Sony Exmor-sensor), een 5-megapixel frontcamera/webcam en ondersteuning van 4G/LTE en NFC. Het toestel heeft standaard functionaliteit ingebouwd voor het opnemen in stereo en bevat ruisonderdrukking via drie microfoons. Tot slot heb je op de OnePlus One de keuze of je on-screen of capacitieve toetsen wil gebruiken. Navigatie is mogelijk met de drie capacitieve toetsen onder het scherm, maar deze kan je ook uitschakelen en verder werken met on-screen toetsen.

De OnePlus One is nu in Nederland beschikbaar voor 269 euro (16GB) en 299 euro (64GB). De vrije verkoop lijkt echter alweer voorbij, want via OnePlus.net moet je je toch weer registeren om in aanmerking te komen voor een toestel.

OnePlus One
OnePlus One

OnePlus