Interessant:

Minecraft-ontwikkelaar Mojang onthult Scrolls voor Android

nieuws 12 december 2014 om 10:05

Mojang, de ontwikkelaar van de populaire bouwgame Minecraft, heeft haar nieuwe game Scrolls uitgebracht voor Android-tablets (en de PC en Mac). Scrolls is een strategisch kaart/bordspel.

Scrolls is gratis beschikbaar voor Android (vanaf versie 2.3), maar bevat wel in-app-aankopen, varierend van € 4,49 tot maar liefst € 17,99 per item. Scrolls is een combinatie van een kaart- en een bordspel, waarbij je met behulp van 'scrolls' verschillende krachten kan inzetten. Je speelt het solo of online tegen andere spelers, maar een internetverbinding is altijd vereist. Momenteel zijn er meer dan 350 scrolls en, naast het kopen van scrolls, is het mogelijk om met andere spelers ('solldiers') te ruilen. Scrolls is multi-platform compatibel, dus spelers op een Android-tablet kunnen ook spelen tegen PC- en Mac-spelers.

Mojang, de ontwikkelaar van Scrolls, is vooral bekend van de door vele geliefde bouwgame Minecraft. Microsoft kocht Mojang afgelopen september voor 2,5 miljard dollar (1,94 miljard euro). Scrolls is een directe concurrent voor het dit jaar immens populaire verzamelkaartspel Hearthstone: Heroes of WarCraft.

INSERT TITLE HERE
INSERT TITLE HERE

Scrolls Blog