Interessant:

Samsung onthult Kick-voetbalapp

nieuws 28 november 2014 om 13:12

Samsung introduceert de Kick-voetbalapp. Met de app krijg je inzicht in de laatste wedstrijduitslagen, speelschema's en voorbeschouwingen en kan je dankzij statistische informatie spelers met elkaar vergelijken.

Met de Kick-app vergelijk je in overzichtelijke statistieken de onderlinge prestaties van spelers van Ajax, PSV, Feyenoord en alle andere clubs en heb je beschikking over wedstrijdschema's, standen en topscorerslijsten van alle grote Europese competities, inclusief de Eredivisie. Via multiscreen kun je de informatie ook op een Samsung Smart TV (2014) bekijken.

"Kick is perfect voor voetbalfans die zelf controle willen over hun voetbalbeleving," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Met Kick ben je niet langer afhankelijk van wat de commentator je tijdens de wedstrijd vertelt, je zoekt alle informatie die jij wilt zelf snel en gemakkelijk op."

Kick is beschikbaar voor smartphones en tablets van Samsung, waaronder de Galaxy Note 4, Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy Tab S 10.5, Galaxy Tab S 8.4 en Galaxy Tab 4. De Samsung Kick app is gratis te downloaden in de Google Play Store (vanaf Android 4.1). 

Samsung Kick-voetbalapp
Samsung Kick-voetbalapp

Google Play Store