Interessant:

MyKronoz smartwatches bij Bart Smit

nieuws 25 november 2014 om 11:37

De budgetvriendelijke smartwatches van het Zwitserse merk merk MyKronoz zijn nu ook te koop bij speelgoedketen Bart Smit. Bart Smit voert in eerste instantie de ZeWatch2 en de ZeSplash.

De smartwatches van MyKronoz ondersteunen Bluetooth, waarmee je draadloos verbinding maakt met je smartphone en via de smartwatch de belangrijkste telefoonfuncties kan bedienen. Zowel de ZeWatch2 als de ZeSplahs bieden de mogelijkheid om te bellen en meldingen te ontvangen rechtstreeks op je pols. Tevens zijn beide smartwatches voorzien van een gezondheidsmodule (met onder meer stappenteller en calorieteller). De ZeWatch2 laat je ook muziek streamen vanaf je gekoppelde apparaat en de ZeSplash synchroniseert je telefoonboek vanaf je smartphone (er kunnen tot 1.000 contacten op).

De MyKronoz ZeWatch2 beschikt verder over een OLED-display, support voor Bluetooth 2.1 en 4.0 en een 130 mAh batterij. De ZeSplash is waterbestendig, heeft een capacitief touchscreen, een 280 mAh batterij en ondersteunt Bluetooth 3.0. De smartwatches zijn compatibel met Android, sommige functionaliteiten zijn ook beschikbaar voor iOS.

De ZeWatch2 is verkrijgbaar voor 79,99 euro in de winkels en online bij Bart Smit. De ZeSplash is tijdelijk alleen online verkrijgbaar bij Bart Smit voor 99,99 euro - 3 december ligt dit model ook in de winkels.

MyKronoz ZeSplash smartwatch bij Bart Smit
MyKronoz ZeSplash smartwatch bij Bart Smit

portablegear.nl