Interessant:

Huawei Ascend G7 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 18 november 2014 om 10:30

De Huawei Ascend G7, Huawei's nieuwste smartphone/phablet met een groot 5,5-inch HD-scherm en een elegant metallic design, is verkrijgbaar in Nederland voor 299 euro.

Ondanks het grote 5,5-inch HD-scherm is de Huawei Ascend G7 slechts 7,6 millimeter dik en 165 gram zwaar. Het toestel heeft een achterkant die volledig uit fraai, robuust metaal bestaat. Ook onder de motorkap schuilt een complete hoogwaardige smartphone. Het toestel draait op een krachtige 1,2GHz quad-core Qualcommprocessor, heeft 2GB werkgeheugen, 16GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 32GB via microSD) en is uitgerust met een krachtige 3.000 mAh batterij.

De Ascend G7 beschikt verder over twee uitstekende camera's, een 13-megapixel camera aan de achterzijde, en een 5-megapixel frontcamera. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en is voorzien van de nieuwste Huawei Emotion UI, EMUI 3.0. De G7 is verder uitgerust met een aantal slimme optimalisatie-softwaretools voor onder andere energiebesparing en fotografie. De smartphone ondersteunt NFC en kan dankzij de 4G/LTE-connectiviteit snel downloaden en uploaden.

De Huawei Ascend G7 is beschikbaar voor 299 euro in de kleuren moonlight silver en space gray.

Huawei Ascend G7
Huawei Ascend G7

portablegear.nl