Interessant:

Swype voor iOS 8 nu ook beschikbaar in het Nederlands

nieuws 6 november 2014 om 10:08

Nuance Communications, leverancier van spraak- en beeldoplossingen, maakt bekend dat zijn populaire Swype-toetsenbord voor de iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 8 nu beschikbaar is in meer dan 20 talen, waaronder Nederlands.

Andere vernieuwingen in Swype voor iOS 8 zijn nieuwe toetsenbordlay-outs en automatische suggesties voor emoji's. Gebruikers met een iPad krijgen toegang tot alle beschikbare Swype-thema's. De innovatieve Swype-technologie van continu 'vegen' met de vinger veranderde de manier waarop mensen tekst invoeren op smartphones. Binnen 24 uur na de lancering, afgelopen september, in de Apple App Store was Swype het populairste onafhankelijke, betaalde toetsenbord.

"De reacties op Swype for iOS 8 waren bijzonder positief en we hebben de app dan ook meteen geüpdatet met 16 extra talen. Geen enkel ander onafhankelijk, betaald toetsenbord voor iOS 8 ondersteunt momenteel zoveel talen," verklaarde Aaron Sheedy, Vice President Mobile Solutions, Mobile Division, Nuance. "Gebruikers zijn enthousiast over het gemak waarmee je van de ene naar de andere letter 'Swypet'. Het is ook heel leuk om te zien hoe woorden en zinnen automatisch verschijnen terwijl je veegt, bijna even snel als je ze bedenkt."

Swype is nu voor een speciale prijs van € 0,89 verkrijgbaar in de App Store op de iPhone, iPad en iPod touch.

Swype voor iOS 8: automatische suggesties voor emoji's
Swype voor iOS 8: automatische suggesties voor emoji

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws