Interessant:

PS4 Remote Play beschikbaar voor Sony Xperia Z3-serie

nieuws 3 november 2014 om 09:59

De PS4 Remote Play is gearriveerd voor de Sony Xperia Z3-serie. Met de app kan je via je draadloze thuisnetwerk overal in huis je PlayStation 4-games spelen op je smartphone of tablet in combinatie met de DUALSHOCK 4 Wireless Controller.

De PS4 Remote Play is nu te downloaden voor de Xperia Z3, Xperia Z3 Compact en Xperia Z3 Tablet Compact. Met de app kan je PlayStation 4 -games spelen op je smartphone of tablet als je televisie niet beschikbaar is.

Sony Mobile en SCE zullen deze innovatie toepassing in de komende weken ook beschikbaar maken voor de Xperia Z2-serie. Zowel de Xperia Z2 als de Xperia Z2 Tablet zal binnenkort mogelijkheid bieden om met de PS4 te verbinden en PS4 Remote Play gebruiken, zodat ook iedereen met een smartphone uit de Xperia Z2-serie van deze functie gebruik kan maken en op afstand PS4 kan spelen. De volledige details van de introductie van PS4 Remote Play voor de Xperia Z2-series zullen de komende weken bekend gemaakt worden.

PS4 Remote Play wordt ook beschikbaar voor de PlayStation Vita en voor PlayStation TV, dat vanaf 14 november in Europa wordt uitgerold. De Xperia Z3-serie en Xperia Z2-serie zijn de enige smartphones en tablets die deze  spelervaring mogelijk maken.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

portablegear.nl