Interessant:

Huawei Ascend Mate7 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 30 oktober 2014 om 13:42

De Huawei Ascend Mate7, de nieuwe big-screen smartphone van Huawei met een groot 6-inch Full HD scherm en 4G+/LTE Advanced-support, is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 499 euro.

De Huawei Mate7, die in september op de IFA 2014 werd aangekondigd, heeft een licht gebogen achterkant, en de voorkant van de smartphone bestaat dankzij de minimale bezels van slechts 2,9 millimeter voor 83% uit scherm. Verder beschikt het toestel over een 4.100 mAh batterij die zorgt voor optimaal en lang gebruik. De LTE Cat6 connectiviteit zorgt ervoor dat snelheden tot 300 Mbps gehaald kunnen worden met de Mate7. Dit kan gezien worden als 4G+.

De single-touch vingerafdrukscanner op de Mate7 stelt je in staat om de smartphone sneller te ontgrendelen. De scanner bevindt zich aan de achterkant van de handset en is ook accuraat met natte vingers of onder lichte regen omstandigheden. Deze manier van ontgrendelen is niet alleen snel, het is ook zeer veilig en voorkomt directe toegang door derden. Naast het ontgrendelen van het toestel kunnen ook folders en apps met een vingerafdruk beveiligd en ontgrendeld worden.

Onder de motorkap van de Mate7 zijn de Huawei Kirin 925-processor en een i3-chipset te vinden. De octa-core architectuur bestaat uit vier grote A15 1,8GHz processors en vier kleine A7 1,3GHz processors, die afhankelijk van de energiebehoefte door de smartphone worden aangesproken. Zo wordt de optimale balans tussen prestatie, kracht en accuduur bereikt. De Mate7 is tot slot uitgerust met 2GB werkgeheugen en 16GB intern geheugen dat is uit te breiden middels MicroSD. De smartphone is voorzien van een 13-megapixel camera en een 5-megapixel front camera. Het toestel draait op Android 4.4 Kitkat en maakt gebruik van de nieuwste Huawei Emotion UI, EMUI 3.0.

De Huawei Mate7 komt in twee chique kleuren, moonlight silver en obsidian black, en is verkrijgbaar voor een losse verkoopadviesprijs van 499 euro.

Huawei Ascend Mate7
Huawei Ascend Mate7

portablegear.nl