Interessant:

Honor 6-smartphone naar Nederland

nieuws 29 oktober 2014 om 10:13

Deze maand betreedt Honor, een nieuw smartphonemerk, de Europese markt. Het eerste toestel dat Honor introduceert is de Honor 6, een 5-inch Full HD Android 4.4-smartphone met een octa-core processor, 4G+ ondersteuning en een 13-megapixel camera.

Honor (dat onderdeel is van het Chinese Huawei) heeft een 'consumer to business'-model, wat in de praktijk wil zeggen dat de toestellen niet in fysieke winkels verkrijgbaar zijn, maar alleen via één online winkelkanaal (en dat is op moment Bol.com). De Honor 6 draait op Android 4.4 KitKat en maakt gebruik van een 5-inch Full HD in-cell display met de hoge pixeldichtheid van 445 ppi, wat leidt tot een levendige display. De anti-vingerafdruk coating geeft het scherm een zijdeachtige gladheid.

Honor 6 smartphone
Honor 6 smartphone

De Honor 6 is verder voorzien van een octa-core Kirin 920 chipset (met 3GB RAM) en geïntegreerde LTE Advanced communication-modules die LTE Cat6 protocol category ondersteunen voor downloadsnelheden tot 300Mbps. Dankzij een batterij met een capaciteit van 3.100 mAh en SmartPower2.0 technologie houdt de batterij van de Honor 6 het meer dan 2 dagen uit bij normaal gebruik en meer dan een dag met zwaar gebruik.

Daarnaast beschikt de Honor 6 over een 13-megapixel camera (met dubbele LED-flitser) met een zeer hoge snapshot-snelheid van 0,6 seconden met de ultra fast-snapshotfunctie (zonder het scherm te ontgrendelen). Door snel dubbel te klikken op de volumedownknop maak je een foto in een fractie. De All focus-mode maakt het mogelijk om foto's te maken zonder te focussen. Je kunt gewoon een foto maken en achteraf ergens op de foto te drukken om zo te kiezen waar je de focus op wilt hebben. De 5-megapixel camera aan de voorkant heeft een 88 graden brede grote hoek en biedt de mogelijkheid om panoramische selfies op te nemen.

De Honor 6 is vanaf 29 oktober online verkrijgbaar voor € 299,99.

Honor 6 smartphone
Honor 6 smartphone

portablegear.nl