Interessant:

Thema's voor het HOME-menu van de Nintendo 2DS en 3DS

nieuws 8 oktober 2014 om 10:59

Nintendo heeft een systeemupdate uitgebracht voor de Nintendo 2DS en 3DS die nieuwe functies toevoegt aan deze handheld-systemen. Je vindt een themawinkel in het HOME-menu waarmee je je 3DS/2DS kan personaliseren.

Als onderdeel van de systeemupdate is er een nieuwe themawinkel toegevoegd aan het HOME-menu van de Nintendo 2DS en 3DS. Met de thema's in deze winkel kunnen bezitters van een Nintendo 2DS of 3DS hun systeem personaliseren door de menu-achtergrond, pictogrammen, mappen, muziek en geluidseffecten aan te passen.

Naast de vijf eenvoudige kleurenthema's die bij de update beschikbaar komen, zijn bij de lancering van de themawinkel ook diverse andere thema's tegen betaling (van  € 1,99 per stuk) verkrijgbaar. Daaronder bevinden zich designs in de stijl van Mario, Luigi, Peach en Yoshi, terwijl Zelda-fans kunnen kiezen voor een design met de parallelle werelden Hyrule en Lorule uit The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Bezige burgemeesters uit Animal Crossing: New Leaf kunnen eind oktober ook kiezen voor designs die op dat spel gebaseerd zijn. Het aanbod wordt elke week bijgewerkt.

De concurrerende Sony PS Vita ontving deze week eveneens een firmware-update, waarmee het mogelijk werd om de interface te personaliseren.

Thema's voor HOME-menu Nintendo 3DS en 2DS
Thema

Nintendo