Interessant:

Eyefi Cloud wereldwijd beschikbaar

nieuws 18 september 2014 om 08:05

Eyefi heeft Eyefi Cloud, een private clouddienst voor foto's, waarmee net gemaakte foto's direct beschikbaar zijn op smartphones, tablets en laptops, wereldwijd beschikbaar gemaakt.

Eyefi Cloud, dat eerder dit jaar al werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten en Japan, is ontwikkeld voor fotoliefhebbers die de superieure beeldkwaliteit van digitale camera's willen, maar die genoeg hebben van het tijdrovende proces om die foto's beschikbaar te krijgen op meerdere apparaten. Eyefi Cloud, in combinatie met de Eyefi Mobi draadloze SD-kaart en de Eyefi Mobi apps, maakt elke foto direct toegankelijk, altijd en overal, zodat je ze op een veilige manier kan bekijken, bewerken en delen. Eyefi Cloud biedt je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal foto’s te organiseren, synchroniseren en delen en de eerste 90 dagen zijn gratis.

Eyefi Cloud speelt in op de behoefte van fotoliefhebbers aan een oplossing om hun kwaliteitsfoto’s eenvoudig en overzichtelijk vanaf één plek voor meerdere apparaten beschikbaar te hebben. In plaats van dat de foto's eerst handmatig over moeten worden gezet of gemaild, synchroniseert Eyefi Cloud de foto's automatisch op alle apparaten, zodra de foto genomen is, zodat je ze overal en altijd kunt bekijken.

De Eyefi Cloud is per direct beschikbaar door de nieuwe Eyefi mobiele app te downloaden en te registreren. De app is beschikbaar in de iTunes en Google Play Stores. Gebruikers van de nieuwe Eyefi app krijgen een gratis lidmaatschap op de Eyefi Cloud van drie maanden. Na deze periode is het lidmaatschap te verlengen voor € 44,99 per jaar. Tegelijkertijd met de introductie van Eyefi Cloud, onthult het bedrijf een nieuw logo en een nieuwe verpakkingen voor de Eyefi Mobi kaarten.

portablegear.nl