Interessant:

Alcatel presenteert nieuwe smartphones en tablets

nieuws 12 september 2014 om 10:29

Alcatel OneTouch heeft haar assortiment smartphones en tablets uitgebreid met de Alcatel HERO 8 (tablet), de Alcatel HERO 2 (smartphone) en de Alcatel POP 2-serie (entry-level 4G-smartphones en -tablets).

De Alcatel HERO 8 is een 7,3 millimeter tablet met eenaluminium behuizing, een 8-inch Full HD display, Android 4.4 KitKat en een octa-core processor. De tablet ondersteunt 4G/LTE en isMiracast-gecertificeerd, wat betekent dat je video of audio-bestanden op de tablet rechtstreeks op een tv of monitor over kan brengen - draadloos en zonder router. De tablet kan ook als een universele afstandsbediening gebruikt worden met de TV-Mate functie. De HERO 8 is compatibel met elk 4G-, WiFi- of Bluetooth-aangesloten apparaat en ondersteunt voice-calls.De HERO 8 komt in het vierde kwartaal van 2014 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 339 euro.

Alcatel HERO 8
Alcatel HERO 8

De Alcatel HERO 2 is een met een gewicht van175 gram een van de lichtste 6-inch (Full HD IPS) smartphones op de markt. Het toestel heeft eenedge-to-edge display, draait op Android 4.4 KitKat en beschikt over eenLTE-octa-core processor.De HERO 2 wordt geleverd met een stylus waarmee je memo's en professionele schetsen maakt. Met geoptimaliseerde handschriftherkenning biedt de HERO 2 een desktopachtige functionaliteit voor het maken en bewerken van Office-documenten. Het toestel kan je ook zonder het aan te raken bedienen middels gebaren, beter bekend als gesture control.Met de camera maak je dankzij de foto- en video-stabilisatietechnologie, ook DSLR-achtige en shake-free foto's. Met de ingebouwde filters beschikt biedt de HERO 2 fraaie beeldeffecten.De HERO 2 komt eind 2014 beschikbaar en heeft een verkoopadviesprijs van 439 euro.

Alcatel HERO 2
Alcatel HERO 2

Verder introduceert Alcatel POP 2-serie, een serie budgetvriendelijke entry-level 4G-smartphones die wordt geleverd in een verscheidenheid van schermformaten, kleuren en met vele multimediafuncties. Deze modellen beschikken over Qualcomm LTE-processoren en geavanceerde functies, zoals een downloadbooster: met behulp van twee netwerkverbindingen 4G LTE en WiFi ontstaat een hoge downloadsnelheid. Daarnaast bieden de devices handige functies als one-finger zoom, QR-code reader en WiFi-display waarmee je beelden van je telefoon naar een groter scherm kan sturen.

Alcatel POP 2
Alcatel POP 2

De POP 2-familie biedt tot slot ook een 8-inch tablet, de Alcatel POP 8S, die LTE-snelheid biedt voor een aantrekkelijke prijs. Het slanke en lichte 4G-instapmodel tablet is perfect voor het streamen van muziek, televisie kijken of internetten. Deze tablet wordt aangedreven door een quad-core processor, die zorgt voor naadloze multitasking mogelijk tussen gaming, streaming of browsen. De POP 8S is uitgerust met een 5-megapixel backcamera. Informatie over de prijs en beschikbaarheid van de POP 2-serie volgt.

Alcatel POP 8S
Alcatel POP 8S

portablegear.nl