Interessant:

Sennheiser met hippe URBANITE lijn

nieuws 5 september 2014 om 17:27

Sennheiser lanceert tijdens de IFA een nieuwe lijn hoofdtelefoons genaamd URBANITE. De URBANITE-lijn is gericht op jongeren en biedt een perfect basgeluid voor onderweg.

De URBANITE lijn is ontworpen om ook onderweg connected te blijven en biedt een geïntegreerde in-line afstandsbediening en microfoon om oproepen te beantwoorden en muziek te luisteren op smartphones en tablets. Er zijn speciale versies beschikbaar voor zowel Apple iOS, Windows als Android-apparaten.

Sennheiser Urbanite
Sennheiser Urbanite

"Met de Sennheiser URBANITE lijn hebben we een reeks robuuste hoofdtelefoons gecreëerd met duurzame en kwalitatieve materialen. Samen met de metalen onderdelen en uiteraard het goede geluid, onderscheidt de URBANITE zich van andere hoofdtelefoons. Daarnaast kun je de URBANITE hoofdtelefoons, dankzij een uniek vouwmechanisme, gemakkelijk meenemen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor een urban leven on the go", aldus Christian Ern, Director Product Management Consumer.

De modellen zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder zwart, bruin en blauw. De roestvrijstalen scharnieren en fraaie designdetails zoals de met stof beklede hoofdband in afgestemde kleuren, voegen een verrassende twist toe aan de stoere urban stijl. Door het gebruik van metaal kunnen de hoofdtelefoons tegen een stootje en zijn ze ontworpen om lang mee te gaan.

De duurzame aluminium scharnieren en extreem zachte oordoppen sluiten de gebruiker af van geluiden van buitenaf en zorgen voor uitstekend luistercomfort, ook voor langere periodes. Met zijn extra grote oordoppen biedt de Sennheiser URBANITE XL zelfs nóg meer comfort. Alle URBANITE hoofdtelefoons worden geleverd met een opbergetui en bieden een tweejarige, wereldwijde, garantie.

portablegear.nl