Interessant:

LG G3 Stylus officieel aangekondigd

nieuws 26 augustus 2014 om 10:47

LG heeft de LG G3 Stylus, die eerder al uitlekte, officieel aangekondigd. De G3 Stylus is een smartphone met een 5,5-inch qHD-display, Android 4.4.2 KitKat en een meegeleverde stylus.

"Dankzij de exceptionele hardware en de exceptionele prijs die geen concurrentie kent, is de LG G3 Stylus een categorie op zichzelf", aldus†Dr. Jong-seok Park,†CEO van LG Electronics Mobile Communications. "De LG G3 Stylus is de perfecte tool voor consumenten die niet de last willen dragen van een laptop, een tablet en een smartphone. Met dit toestel krijg je dingen voor elkaar en het laat je plezier hebben, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit, stijl of gebruikservaring.

De G3 Stylus, die eerder uitlekte, zal volgende maand op de IFA 2014-beurs in Berlijn voor het eerst aan het publiek getoond worden. Het toestel is een (goedkoper) alternatief voor de Samsung Galaxy Note 4, die eveneens op de IFA 2014 wordt verwacht.†

De G3 Stylus heeft een 5,5-inch qHD IPS-display en hetzelfde design (met Floating Arc-hoeken, dunne randen en een metallic afwerking) als de originele G3. Nieuw is de meegeleverde styluspen. Het toestel draait op Android 4.4.2 KitKat en beschikt over een 13-megapixel camera, een 3.000 mAh batterij, een 1,3GHz quad-core processor, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), 3G-support (4G ontbreekt) en een 1,3-megapixel frontcamera/webcam.

Verder kan je rekenen op de bekende functionaliteiten van LG's UX-interface, zoals QuickMemo+ (combineert QuickMemo-, Memo- en Notebook-apps, zodat je content eenvoudig kan vastleggen en delen), Dual Window (waarmee het scherm in twee delen wordt gesplitst voor een eenvoudige en effectieve multitasking), Smart Keyboard (leert je typepatronen voor een snellere input), Touch & Shoot (waarmee je overal op het display kan drukken om te focussen en te fotograferen), Gesture Mode (selfies maken door naar het scherm te zwaaien) en Knock On (toestel beveiligen met een eigen tappatroon).

De†LG G3 Stylus†komt in september eerst in BraziliŽ op de markt, daarna volgen verschillende landen in AziŽ, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Prijzen zijn nog niet bekend. Er zijn nog geen plannen om de G3 Stylus in Nederland en BelgiŽ op de markt te brengen.

LG G3 Stylus
LG G3 Stylus

LG Newsroom