Interessant:

LG G3 Stylus komt eraan

nieuws 6 augustus 2014 om 10:52

LG breidt binnenkort haar LG G3-serie verder uit met een nieuwe variant: de LG G3 Stylus. Deze nieuwe variant beschikt over een nog groter scherm en komt met een styluspen.

LG brengt dit jaar verschillende varianten uit op de LG G3, dat haar vlaggenschip-smartphone voor dit jaar. Vorige maand verscheen de LG G3 s (in andere landen bekend als de G3 Beat), een kleinere en goedkopere variant van de G3 met een 5-inch HD-display. Het origineel heeft een 5,5-inch QHD-display.

De LG G3 Stylus heeft waarschijnlijk een nog groter display (5,7-inch) dan de originele G3. De camerafuncties zijn echter minder geavanceerd: zo is er in plaats van een dubbele een enkele LED-flitser en ontbreekt mogelijk de Laser Autofocus-technologie (voor een supersnelle autofocus). 

Zoals de naam al aangeeft, komt de LG G3 Stylus inclusief een styluspen. LG zet daarmee een directe concurrent voor de Samsung Galaxy Note 4 in de markt. Mogelijk wordt de G3 Stylus, net als de Note 4, aankomende september op de IFA 2014 aangekondigd.

Naschrift: de LG G3 Stylus is 25 augustus 2014 officieel geintroduceerd.

LG G3, LG G3 Beat (G3 s) en LG G3 Stylus
LG G3, LG G3 Beat (G3 s) en LG G3 Stylus

Android Central