Interessant:

Windows Phone-uitvoering van HTC One M8 verschijnt in VS

nieuws 20 augustus 2014 om 10:16

HTC en de Amerikaanse provider Verizon Wireless hebben in de Verenigde Staten een Windows Phone-uitvoering van de HTC One M8 op de markt gebracht. Het toestel komt vooralsnog niet naar Europa.

Geruchten over de 'HTC One M8 for Windows' (zoals het toestel officieel heet) lekten reeds eerder uit: het toestel werd toen nog de HTC One W8 genoemd. Waar de originele HTC One M8 draait op Android 4.4 KitKat, komt de HTC One M8 for Windows met Windows Phone 8.1.

De Windows Phone-uitvoering van de One M8 heeft verder hetzelfde design als het origineel en beschikt tevens net als het origineel over de HTC BlinkFeed-interface, de HTC BoomSound-audiotechnologie (met dubbele frontspeakers), de HTC One Duo Camera met UltraPixel-technologie (voor goede beelden bij weinig licht en om leuke creatieve effecten mee toe te voegen), een 5-megapixel frontcamera en de Video Highlights-optie (waarmee je op een eenvoudige manier korte filmpjes kan maken op muziek). 

"Consumenten zijn dol op de HTC One M8 en dankzij deze nieuwe introductie wordt dit enthousiasme uitgebreid naar een nieuw publiek dat nu nog meer keuze heeft voor hun mobiele ervaring", aldus Jason Mackenzie, CEO van HTC Amerika. "HTC vult het gat in de markt met een uniek toestel met een premium design en functie. Microsoft deelt onze visie en waarom wilden we het Windows Phone-platform naar de HTC One M8 brengen".

De HTC One M8 for Windows verschijnt exclusief in de Verenigde Staten bij provider Verizon Wireless. Er staat nog geen release voor Europa in de planning.

HTC One M8 for Windows
HTC One M8 for Windows

HTC