Interessant:

Sony Xperia M2 Aqua gepresenteerd

nieuws 20 augustus 2014 om 10:30

Sony introduceert de Sony Xperia M2 Aqua, naar eigen zeggen de 'eerste waterdichte mid-range smartphone'. Het toestel verschijnt aankomende herfst voor een adviesprijs van 249 euro.

"De Sony Xperia M2 Aqua vormt een unieke smartphone binnen ons productportfolio nu wij wederom een van onze eigen technologieën naar een nieuwe categorie smartphones brengen," aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Benelux, Sony Mobile. "Wij hebben geluisterd naar de feedback van de consument en leggen de lat nu iets hoger door onze expertise binnen waterdichtheid nu voor de eerste keer naar de midrange smartphone te brengen met de Xperia M2 Aqua."

De Xperia M2 Aqua, een waterbestendige uitvoering van de eerder verschenen Xperia M2, is het eerste Xperia-toestel met een IP68-certificaat, dat is de hoogste  classificatie voor waterdichtheid. De Xperia M2 Aqua maakt gebruikt  van de NFC-technologie voor een one-touch connectiviteit met een heleboel andere Sony apparaten, van SmartWear tot headsets, speakers, thuisaudio, televisies en meer. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 1,2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400-processor en 4G/LTE-mogelijkheden voor snelle prestaties en een hoge datasnelheid.

De Xperia M2 Aqua heeft een helder 4,8-inch qHD-display en verder combineert deze smartphone een 8-megapixel camera met Sony-technologieën, zoals een Exmor RS for mobile-beeldsensor, HDR imaging, SteadyShot for video, Xperia camera-apps en een speciale sluitertoets, om het perfecte beeld vast te leggen boven of onder water. Xperia camera-apps, zoals Social Live, zorgen ervoor dat je speciale momenten live kunt uitzenden op Facebook, terwijl de apps Picture effect en AR effect de mogelijkheid bieden animaties en kleuren aan foto's toe te voegen. De Timeshift app legt 31 afbeeldingen vast in slechts 2 seconden, zodat je het perfecte moment kunt vastleggen.

De Sony Xperia M2 Aqua komt in het wit of zwart en is vanaf de herfst van 2014 te koop voor een adviesprijs van 249 euro.

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua

portablegear.nl