Interessant:

IKEA catalogus app uitgebreid

nieuws 8 augustus 2014 om 13:54

De populaire IKEA catalogus app is dit jaar weer uitgebreid en biedt lezers via hun smartphone of tablet een uitgebreide interactieve ervaring.

Op ruim 60 pagina's is extra inspiratie beschikbaar in de vorm van foto's en video's. Lezers kunnen 300 producten virtueel in hun eigen interieur plaatsen, kamers in 360° view te bekijken, boodschappenlijstjes maken van hun favoriete producten en productfoto's delen via Pinterest, Facebook, Twitter, Google+ en e-mail.

Door pagina's te scannen, openen zich nieuwe deuren. Van de mogelijkheid om producten van kleur en vorm te laten veranderen tot filmpjes en 3D modellen. Ook de optie om producten virtueel in je eigen huis te plaatsen via augmented reality is uitgebreid van 100 naar 300 producten. Leg de IKEA catalogus neer op de plek in huis waar je het betreffende product graag wilt zien, scan deze plek met je smartphone of tablet en het product verschijnt vervolgens driedimensionaal in beeld. Ten slotte is het mogelijk om jezelf middenin een kamer te plaatsen en deze in 360° view te bekijken.

"Ieder jaar proberen we de app nog beter te maken en zo de klantbeleving te verbeteren. Het is een mooi voorbeeld van onze strategie om klanten op élk moment en via élk kanaal van dienst te kunnen zijn. Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe applicaties en diensten gelanceerd om dit te bewerkstelligen. Van de mobiele website en bijbehorende app tot gratis wifi in alle winkels. Daarnaast zijn we actief op social media en kunnen klanten ruim 7.000 populaire artikelen uit het IKEA assortiment bestellen via de webwinkel op IKEA.nl. Het assortiment in onze webwinkel wordt steeds groter, veel artikelen uit de catalogus zijn dan ook te bestellen in onze webwinkel", aldus Jeroen Hubert, Marketing Manager IKEA Nederland.

IKEA app
IKEA app

portablegear.nl