Interessant:

LG G3 s: kleinere variant van LG G3

nieuws 18 juli 2014 om 10:07

LG heeft de LG G3 s aangekondigd, een 'middensegmentvariant' van de originele G3 met een 5-inch HD-display. Het toestel is vanaf begin september in Nederland en††BelgiŽ verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

De LG G3 s, in andere landen ook bekend als de LG G3 Beat, biedt dezelfde stijlvolle metalen Floating Arc-design (met gladde, gebogen zijden en taps toelopende randen) en de snelle Laser Auto Focus-technologie (voor een supersnelle autofocus) als de†LG G3, maar dan in een compactere behuizing met een HD-display (5-inch). De originele G3 heeft een 5,5-inch Quad HD-display.

Verder kan je bij de G3 s rekenen op een 2.540 mAh batterij, het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem en functionaliteiten als Selfie Camera (met een simpele handbeweging is het mogelijk†een foto op afstand te maken), Smart Keyboard (leert je typegewoontes om fouten te reduceren) en QuickMemo+ (voor het maken van notities en schetsen). Het toestel ondersteunt NFC en 4G/LTE en beschikt over camera's aan de voorzijde (1,3-megapixel) en achterzijde (8-megapixel met Full HD-videorecorder en LED-flitser).

"De LG G3 s is ontwikkeld met het oog op het groeiende aantal smartphonegebruikers in het middensegment dat een stijlvol en compact toestel zoekt met voldoende kracht voor de populairste apps. Dankzij de snelle technologische ontwikkeling is het nu meer dan ooit mogelijk om een smartphone aan te bieden die alles kan, maar dan voor een lagere prijs. De LG G3 s is familie van de G3 en heeft dan ook vele mooie eigenschappen en functies van deze premium smartphone," aldus Lenneke Sigmond, Marketing Manager Mobile Communications LG Electronics Benelux.

De LG G3 s†wordt op 18 juli geÔntroduceerd in Zuid-Korea onder de naam LG G3 Beat. De LG G3 s is vanaf begin september in†Nederland en BelgiŽ verkrijgbaar in de kleuren Metallic Black, Silk White, Shine Gold voor een adviesprijs van Ä 299,-.

LG G3 s & LG G3
LG G3 s & LG G3

LG Newsroom


Gerelateerde producten