Interessant:

Nokia Lumia 635 beschikbaar in Nederland

nieuws 30 juni 2014 om 15:26

De Nokia Lumia 635 is verkrijgbaar in Nederland. De verkoopadviesprijs bedraagt 179 euro en daarvoor krijg je de beschikking over een budget-smartphone met Windows Phone 8.1, 4G-ondersteuning en een 4,5-inch touchscreen.

De Nokia Lumia 635 beschikt daarnaast over een quadcore-processor en is dus erg vlot bij dagelijks gebruik, het laden van apps, muziek en games. Het toestel is leverbaar in wit of zwart en alle kopers krijgen daarbij gratis een felgekleurde cover naar keuze (in oranje, geel of groen), die is aan te vragen via nokiapromotion.nl.

Het ClearBlack-scherm van 4,5-inch van de Lumia 635 zorgt voor een prima entertainmentervaring met apps als Instagram en Vimeo, en games als Asphalt 8. Ook beschikt de Lumia 635 over Microsoft Office en een goede 5-megapixel Nokia Camera. De gratis wereldwijde navigatie van HERE Drive+ zorgt ervoor dat je nooit meer de weg kwijtraakt en met de eveneens gratis muziekstreaming van MixRadio luister je onderweg altijd naar je favoriete muziek.

Dankzij het nieuwe Windows Phone 8.1-besturingssysteem is de Lumia 635 voorzien van een Action Center waarin al je berichten verschijnen. Daarnaast krijg je de beschikking over veel nieuwe opties, zoals een snel Word Flow-toetsenbord voor snelle tekstingave. Windows Phone 8.1 biedt verder unieke Lumia-mogelijkheden, zoals het verbeterde Creative Studio en de Nokia Storyteller-app voor het delen van bijvoorbeeld videoverhalen op sociale netwerken.

Nokia Lumia 635
Nokia Lumia 635

portablegear.nl