Interessant:

Emporia onthult GLAM en FLIPbasic

nieuws 1 juli 2014 om 09:04

Emporia heeft haar assortiment seniorentelefoons uitgebreid met de Emporia GLAM en de Emporia FLIPbasic. Beide telefoons zijn gebruiksvriendelijke clamshell-modellen.

De Emporia GLAM is een clamshell-model met een 2,4-inch kleurendisplay en grote toetsen. De telefoon heeft een display aan de buitenzijde, waarop ook als het toestel is ingeklapt informatie is te lezen over onder meer de accuduur en binnengekomen sms'jes. Het toestel is tevens voorzien van een SOS-toets en een 2-megapixel camera is geintegreerd. De lettergrootte is naar wens instelbaar en inkomende gesprekken zijn eenvoudig op te nemen door het toestel open te klappen. Naast een aan/uit-toets en een menutoets is de GLAM voorzien van een toets waarmee direct het fotoalbum wordt opgeroepen. Aan de zijkanten van het toestel bevinden zich de volumetoetsen en toetsen waarmee direct de zaklamp en camera kunnen worden geactiveerd. Een tafeloplader wordt meegeleverd.

De Emporia FLIPbasic is eveneens een clamshell-model met grote toetsen en een 2,4-inch kleurendisplay. Dankzij een drieregelig LED-display aan de buitenzijde kan echter ook op dit model informatie (over nieuwe sms'jes, ontvangen oproepen en de batterijduur) worden bekeken als het toestel dichtgeklapt is. Tot slot beschikt de FLIPbasic over drie instelbare toetsen (voor de belangrijkste contacten) een SOS-toets en een meegeleverde tafeloplader.

De Emporia GLAM en Emporia FLIPbasic zijn vanaf het voorjaar van 2014 te koop voor respectievelijk 69,99 euro en 59,99 euro.

Emporia GLAM & Emporia FLIPbasic
Emporia GLAM & Emporia FLIPbasic

portablegear.nl