Interessant:

HTC One Mini 2 te koop in Nederland

nieuws 12 juni 2014 om 13:01

De HTC One Mini 2, HTC's kleinere en goedkopere variant op de populaire HTC One, ligt inmiddels in de Nederlandse winkels. Het toestel is te koop voor een adviesprijs van 469 euro.

"De HTC One Mini 2 is de perfecte keuze voor consumenten die gegrepen zijn door het iconische en veelgeprezen design van de HTC One M8, maar een compactere telefoon zoeken", vertelt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. "We zien dat ons vlaggenschip de HTC One M8 populair is en zijn blij dat we een groot deel van de uitgebreide mogelijkheden en het ontwerp hebben kunnen samenbrengen in een kleinere versie van het toestel. Hierdoor kunnen nog meer consumenten de kracht van de HTC One-serie ervaren."

De HTC One Mini 2, die afgelopen mei is aangekondigd, heeft net als de originele HTC One een achterzijde met vloeiende, ronde lijnen en daarnaast dezelfde Gunmetal Grey afwerking als de 5-inch HTC One M8. De One Mini 2 beschikt verder over een  4,5-inch HD SuperLCD2-display, Android 4.4.2 KitKat en de HTC Sense 6-interface met HTC BlinkFeed. Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een 13-megapixel camera met LED-flitser en 1080p Full HD-videorecorder. Aan de voorzijde vind je een 5-megapixel camera, waarmee je dankzij een self-timer en de Touch Up-functie (waarmee je subtiele verbeteringen aan een foto kan aanbrengen) fraaie selfies maakt.

De HTC One Mini 2 komt een zilveren, gouden of in een grijze uitvoering en is nu in Nederland te koop voor een adviesprijs van 469 euro.

HTC One Mini 2
HTC One Mini 2

portablegear.nl