Interessant:

HTC One mini 2 aangekondigd

nieuws 16 mei 2014 om 10:38

HTC heeft de HTC One mini 2, waarover al lange tijd geruchten gingen, officieel aangekondigd. Het toestel beschikt over een 4,5-inch HD-display, Android 4.4 en een 13-megapixel camera.

De HTC One mini 2 bouwt voort op het ontwerp van de originele HTC One: de telefoon heeft een achterzijde met vloeiende, ronde lijnen en dezelfde Gunmetal Grey finish als de 5-inch HTC One M8. De HTC One mini 2 is ook beschikbaar in de kleuren Glacial Silver en Amber Gold. De compacte afmeting en het stijlvolle ontwerp zorgen ervoor dat het toestel er fraai uitziet en prettig in de hand ligt.

De One mini 2 is voorzien van een 4,5-inch HD SuperLCD2-display van het krasbestendige Gorilla Glass 3, het Android 4.4.2 KitKat-besturingssysteem en de HTC Sense 6-interface met HTC BlinkFeed. Met BlinkFeed maak je van het homescreen een live stream met het laatste nieuws en social updates. Dankzij de 5-megapixel frontcamera maak je met de HTC One mini 2 de mooiste selfies. Je hebt daarnaast alle controle over het nemen van je selfie door de self-timer van de frontcamera. Om je selfies er professioneel uit te laten zien heeft de HTC One mini 2 een 'Touch Up'-functionaliteit waarmee je subtiele verbeteringen kunt aanbrengen zoals het egaliseren van je huid, het bijwerken van rode ogen en het aanpassen van de kleur van je gezicht.

HTC One mini 2
HTC One mini 2

De One mini 2 beschikt over een 1,2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400-processor, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), FM-radio en ondersteuning van WiFi, Bluetooth 4.0, aGPS en een 13-megapixel camera met LED-flitser en 1080p Full HD-videorecorder. Tot slot is het toestel uitgerust met de HTC BoomSound-technologie voor een krachtig en helder geluid. De telefoon heeft dezelfde versterker als de HTC One M8 en geeft daarmee rijke lage en hoge tonen die een indrukwekkend geluid afleveren dankzij de dubbele speakers aan de voorzijde.

De HTC One mini 2 is vanaf begin juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 469 euro.

portablegear.nl