Interessant:

Mophie Space Pack: iPhone 5(S)-hoes met geheugen en voeding

nieuws 3 juni 2014 om 13:28

De Mophie Space Pack is de eerste smartphonehoes met ingebouwd geheugen voor de iPhone 5/5S. Naast dit extra geheugen verdubbelt de Mophie Space Pack je accu door een volledige lading met zich mee te dragen.

De Mophie Space Pack voor de iPhone 5(S) is er in een versie met 16GB en 32GB. Hierdoor hoef je de komende tijd geen foto's meer te wissen om ruimte te maken voor nieuwe, een laptop mee te nemen om een presentatie te laten zien of zonder entertainment te zitten tijdens een lange vlucht. Om dit alles te faciliteren, heeft Mophie een gratis iOS-app: Space. Daarmee beheer je eenvoudig alles wat er opgeslagen staat en ben je niet afhankelijk van netwerk- of WiFi-toegang.

Op de Space Pack maak je een  een back-up van al je foto's en video's op de iPhone Camera Roll. Zo komt er op de iPhone 5/5S ruimte vrij voor apps en andere bestanden. Dankzij AirPlay-integratie verzend je eenvoudig documenten, foto's en films naar een tv, monitor of speaker met een geschikt AirPlay Device. Met AirDrop-integratie verstuur je eenvoudig bestanden naar andere iOS devices. Space ordent alle bestanden op je Space Pack automatisch in Collections. Collections sorteert op bestandstype, ongeacht de mappenstructuur. 

De Mophie Space Pack is beschikbaar voor 149,99 euro (16GB) en 179,99 euro (32GB).

Mophie Space Pack voor iPhone 5(S)
Mophie Space Pack voor iPhone 5(S)

portablegear.nl