Interessant:

Olympus OM-D E-M10 in Limited Edition

nieuws 3 juni 2014 om 11:17

Olympus komt met een fraaie special edition van de Olympus OM-D E-M10 systeemcamera. De Limited Edition is beschikbaar in speciaal ontwikkelde kleuren en komt met luxe accessoires.

De Limited Edition van de Olympus OM-D E-M10 is verkrijgbaar in een speciaal ontwikkelde groene, zwarte of oranje kleur, en wordt geleverd met een bijpassende OM-D lensdop, afgestemd op de grip en de camerariem. De meegeleverde leren camerariem heeft een luxe padding waardoor hij zeer prettig aanvoelt. Daarnaast benadrukt de chique metalen belettering het stijlvolle design. De OM-D E-M10 is een Micro Four Thirds-systeemcamera met een verstelbaar 3-inch touchdisplay, een pop-up-flitser en WiFi-ondersteuning.

In april prees de jury van de TIPA Awards de E-M10 vanwege zijn compacte vormgeving, aantrekkelijke metalen behuizing en uitstekende beeldkwaliteit. De OM-D E-M10 Limited Edition is vanaf eind juni 2014 bij geselecteerde dealers verkrijgbaar in drie kleurversies - oranje, groen en zwart. De richtprijs bedraagt € 849,99.

Olympus OM-D E-M10 Limited Edition
Olympus OM-D E-M10 Limited Edition

portablegear.nl


Gerelateerde producten