Interessant:

WK Voetbal-editie van Nokia Lumia 630

nieuws 20 mei 2014 om 11:53

Nokia heeft exclusief voor BraziliŽ een speciale WK Voetbal-editie van de Nokia Lumia 630 aangekondigd. De Lumia 630 World Cup-editie beschikt als extra ten opzichte van het origineel over een ingebouwde digitale TV-ontanger.

Dankzij de†ingebouwde digitale TV-ontanger kunnen voetbalfans in†BraziliŽ lokale televisiestations op het toestel bekijken. Voor de rest verschillen specificaties niet van de originele Nokia Lumia 630. Het toestel is dus nog altijd voorzien van een 4,5-inch IPS ClearBlack-touchdisplay (van het krasbestendige Gorilla Glass 3) en Windows Phone 8.1-besturingssysteem. Met†Windows Phone 8.1 introduceerde Microsoft nog meer details in een oogopslag via Live Tiles, toegang tot notificaties in het Action Centre via een eenvoudige swipe-beweging, typen via Word Flow en (in de eerste instantie alleen in de Verenigde Staten)†een†persoonlijke en proactieve stemassistent genaamd Cortana (bekend als karakter uit de Halo-games).

De Lumia 630 heeft een quad-core processor, die zorgt voor een snellere sociale ervaring met Word Flow en sociale apps als WhatsApp en WeChat. Daarnaast biedt het toestel dezelfde mogelijkheden als high-end Lumia-smartphones, waaronder SensorCore met Bing Health and Fitness, Microsoft Office, Nokia Camera, gratis Nokia MixRadio-streaming en gratis wereldwijde kaarten en navigatie via HERE, die je tijd en geld besparen. Daarnaast kan je rekenen op video-apps als Vimeo en games als Asphalt 8. Aan de achterzijde beschikt de Lumia 630 over een 5-megapixel camera met een 720p HD-videorecorder. WiFi, 4G/LTE, aGPS en Bluetooth 4.0 zijn standaard. Het 8GB geheugen is uitbreidbaar via microSD; verder krijg je toegang tot 7GB online opslagruimte via Microsofts OneDrive-cloudservice.†

De†Nokia Lumia 630†is in Nederland te koop voor een adviesprijs van 149 euro.

Nokia Lumia 630 World Cup Edition
Nokia Lumia 630 World Cup Edition

Cellular-news