Interessant:

Samsung Galaxy S5 neemt Heathrow-vliegveld over

nieuws 20 mei 2014 om 08:43

Samsung bespaart kosten noch moeite om de Galaxy S5 een succes te maken. In Londen is Terminal 5 van vliegveld Hearthrow voor twee weken volledig gehuld in adverties voor de Galaxy S5.

Terminal 5 op Hearthrow Airport krijgt tijdens de twee weken durende marketingweek voor de Samsung Galaxy S5 zelfs de nieuwe toepasselijke naam "Terminal Samsung Galaxy S5". Passagiers zullen advertenties voor het toestel aantreffen bij de entree, de bagage-afgifte, in de lounges, bij de beveiliging en bij de gates van de terminal. Alle 172 digitale panelen in de hoofdterminal, in de ruimtes van de gate en bij de bagageband worden gelabeld als "Terminal Samsung Galaxy S5" en voorzien van afbeeldingen van de Galaxy S5. Tot slot zijn wegwijzigers in de lounges die passagiers de weg wijzen naar Dixons Travel-winkels, waar ze de Galaxy S5 direct kunnen uitproberen.

De Galaxy S5-campagne op Hearthrow loopt van 19 mei tot 1 juni. Het is de eerste keer dat er een reclamecampagne op een dergelijke massale schaal op Hearthrow wordt gevoerd. 

Samsung hoopt, met de verkoop van 35 miljoen exemplaren van de Galaxy S5 in het tweede kwartaal van 2014, zo'n 12 miljard euro aan opbrengsten binnen te kunnen harken. Inmiddels zijn er al 10 miljoen de toonbank over gegaan.

Verder lezen...

Samsung Galaxy S5 hands-on testSamsung Galaxy S5 vs. Galaxy S4: verschil

Cellular-news