Interessant:

Gerucht: Samsung Galaxy Note 4 krijgt flexibel display

nieuws 17 mei 2014 om 12:51

Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy Note 4, die waarschijnlijk later dit jaar wordt aangekondigd, de beschikking over een flexibel display.

Lee Younghee, vice-president van de mobiele divisie van Samsung heeft bevestigd dat "Samsung overweegt om later dit jaar de Samsung Galaxy Note 4 met flexibel display uit te brengen". Hij voegde er echter ook aan toen dat het definitieve design van de Note 4 nog niet vastligt, dus helemaal zeker is het nog niet. Samsung vroeg in elk geval al wel een patent aan op het (mogelijke) flexibele display van de Galaxy Note 4.

Eerdere geruchten meldden dat de Galaxy Note 4, evenals de Samsung Galaxy S5, beschikt over een IP67-certificaat, wat onder meer betekent dat het toestel 30 minuten lang in 1 meter diep water overleeft. Volgens andere roddels beschikt de Galaxy Note 4 over een 6-inch display (met handschriftherkenning) en een 20-megapixel camera.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy Note 4 later dit jaar wordt aangekondigd. Men verwacht dan ook een nieuwe tablet (de Samsung Galaxy Tab S) en mogelijk een Galaxy Gear Glass-product.

Naschrift: de Samsung Galaxy Note 4 is 3 september 2014 officieel op de IFA 2014 in Berlijn geintroduceerd.

Samsung Galaxy Note 4: patent op flexibel display
Samsung Galaxy Note 4: patent op flexibel display

Boy Genius Report