Interessant:

Acer Iconia One 7 aangekondigd

nieuws 30 april 2014 om 09:49

Tijdens het introductie-evenement 'A Touch More Connected' in New York heeft Acer de Acer Iconia One 7 aangekondigd. Dit is een kleurrijke en budgetvriendelijke tablet met een 7-inch display en een Intel-processor.

De Acer Iconia One 7 heeft een 7-inch HD IPS-display (800 x 1.280 pixels), waarmee je video's in 720p HD-kwaliteit kan bekijken. De tablet draait bij levering op Android 4.2 Jelly Bean en een upgrade naar Android 4.4 KitKat volgt. De 1,6GHz dual-core Intel-processor zorgt voor degelijke prestaties en het 8GB of 16GB geheugen is uitbreidbaar via microSD.

De achterzijde van de Iconia One 7 heeft een textuurlaag die zorgt voor een unieke uitstraling en die een anti-slipwerking heeft. Het slanke profiel van de Acer Iconia One 7 is niet alleen stijlvol, maar zorgt er ook voor dat hij gemakkelijk onderweg met één hand te gebruiken is. De tablet is slechts 8,9 millimeter dik, waarmee het een lichtgewicht mobiele reisgenoot is. De Iconia One 7 is ook voorzien van camera's aan de voorkant (0,3-megapixel) en achterkant (2-megapixel), zodat je zowel kan videochatten en fotograferen. De tablet heeft twee speakers voor helder geluid en voor nog meer geheugen-uitbreiding van de opslagruimte kan je gebruik maken van de AcerCloud.

De Acer Iconia One 7 is vanaf half mei verkrijgbaar voor een vanafprijs van € 149.-.

Acer Iconia One 7
Acer Iconia One 7

portablegear.nl